top of page
Foto van schrijverSpotlight News

Tom Dingenen wordt de Vlaamse Richard Gere

Vanaf 23 maart 2025 brengt producent Deep Bridge voor het eerst 'Pretty Woman - De Musical' op de planken in Vlaanderen (Antwerpen, Gent, Hasselt). Vlaamse schone Helle Vanderheyden mag in deze romantische musicalcomedy, gebaseerd op de iconische film, in de voetsporen treden van Hollywood-legende Julia Roberts als de flamboyante escorte Vivian Ward. 




Wie ‘de Vlaamse Richard Gere’ wordt en de rol van zakenman Edward Lewis zal spelen, werd - naast de rest van de hoofdcast - op donderdag 17 oktober bekendgemaakt tijdens een glamoureus persmoment in vijfsterren superior hotel Botanic Sanctuary in Antwerpen.


Het hoofd van Helle Vanderheyden zal in deze 'Pretty Woman' op hol gebracht worden door acteur en überhunk Tom Dingenen. Tom, bekend door zijn tv-rollen als playboy Bart in 'Dertigers' en meer recent Koen in 'Milo', maakt als de charmante zakenman Edward Lewis door de grote poort zijn musicaldebuut. Naast Tom Dingenen zit er in de hoofdcast ook een bekende Vlaamse actrice die zich voor het eerst in haar carrière aan een musical waagt. Anouck Luyten (o.a. 'Fair Trade', 'Lisa') kruipt in de huid van Kit De Luca, beste vriendin en collega-gezelschapsdame van Vivian.  Voor Anouck en Helle Vanderheyden een leuke professionele hereniging nadat ze samen ooit de set van 'De Kotmadam' onveilig maakten.


Met acteur-zanger David Cantens als advocaat Philip Stuckey nog bekend volk in de hoofdcast. De bekendste rollen van David zijn die van de autistische Rudy Marsman in de tv-serie 'Marsman' en Jonas Versteven in het populaire 'Familie', maar afgelopen zomer schitterde hij ook als kapitein Robert de Beaudricourt in het musicalspektakel 'Jeanne d'Arc'. Musicalacteur en Deep Bridge-getrouwe Jervin Weckx zal kameleongewijs verschillende rollen op zich nemen (o.a. hotelmanager) in deze productie.


'Pretty Woman - De Musical', naar het script van Garry Marshall en J.F. Lawton, speelde reeds met groot succes op Broadway en de West End. De musicalproductie, waarin ook het klassieke Roy Orbison-nummer 'Oh, Pretty Woman' voorkomt, zal bij ons opeenvolgend te zien zijn in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Tickets & info 'Pretty Woman - De Musical' via deepbridge.be 


!! RANG-UPGRADE !!

Boek tot 31 oktober 2024 je tickets en krijg een gratis rang-upgrade cadeau.


Voor Golden Seat betaal je de prijs van Categorie 1, voor Categorie 1 betaal je de prijs van Categorie 2, enzovoort.

Commenti


bottom of page